Huize Vincent (Tielrode) opent nieuwbouw met 43 woongelegenheden

In totaal nu 107 woongelegenheden

TEMSE/TIELRODE – Vrijdag 26 april is alweer een dag die met hoofdletters wordt geschreven in de annalen van wzc Huize Vincent. Ter aanvulling van het bestaande potentieel van 64 kamers werd de nieuwbouw met 43 hedendaagse woongelegenheden in gebruik genomen, wat het totaal op 107 brengt.

De ingebruikname ging gepaard met een academische zitting en een open-deur. Op de feestzitting, bijgewoond door een 100-tal genodigden, werd het woord gevoerd door voorzitter Bruno Machiels, afdelingshoofd Woonzorg en Eerstelijn Tom Vermeire, burgemeester Luc De Ryck en Mgr. Luc Van Looy, bisschop van Gent, die ook de kruisjes zegende. Directeur Koen Van Wauwe voerde de regie, terwijl Ilse Vaerendonck zorgde voor schitterende muzikale omlijsting. De stijlvolle feestzitting eindigde met een rondgang en een receptie.

De open-deur op zondag genoot veel belangstelling. Huize Vincent richt zich tot zorgbehoevende ouderen, waaronder religieuzen en doven. Het is het enige tehuis in ons land voor dove bejaarden! Daarnaast heeft het centrum ook heel wat expertise opgebouwd in het begeleiden van bewoners met dementie en het aanbieden van comfortzorg aan zwaar zorgbehoevende ouderen.

Info: Huize Vincent, Antwerpse Steenweg 103, Tielrode – tel. 03 710 51 32 of tel. 03 710 51 35

Meer foto’s van de academische zitting, klik hier

V.l.n.r. burgemeester Luc De Ryck, directeur Koen Van Wauwe, Mgr. Luc Van Looy, afdelingshoofd Tom Vermeire en voorzitter Bruno Machiels.
Ruime belangstelling voor de academische zitting

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *