Xander en Zita zijn Jeugdprins en – Prinses 2019

TEMSE – In de feestzaal van het gemeentehuis organiseerde het carnavalscomité naar jaarlijkse gewoonte het kindercarnaval en de verkiezing van de Jeugdprins en – prinses.

Kids on the Dancefloor zorgde voor de nodige muzikale ambiance waarbij zowat alle kinderen door Mieke en Sofie op het podium geroepen werden hun ding mochten doen. Als afsluiter was er spelenderwijs, met een vierkante dobbelsteenbal, waarbij de nodige portie geluk van toepassing was, de verkiezing van de Jeugdprins en – Prinses 2019.

Zita Baeck (9) won het pleit bij de meisjes. Zita gaat naar school in Sint-Ameberga en is lid van Korfbalclub (KC) Temse. “Ik vond het leuk dat mijn zus Noa ook meedeed met de verkiezing en daarom wou ik het ook eens proberen, en het is gelukt”, klonk het bij Zita.

Xander Verbeke (10) had het geluk aan zijn zijde bij de jongens. Hij volgt les in de Heilig Hartschool en voetbalt bij VK Tielrode. “Mijn zus deed enkele jaren ook mee met de verkiezing en ik dacht dat dit wel een leuke ervaring zou zijn”, vertelde Xander.

Samen mogen ze, zij aan zij, de toeschouwers toezwaaien tijdens de grootse cavalcade door het centrum van Temse.

Meer foto’s, klik hier

Zita en Xander werd tot Jeugdprinses en Jeugdprins gekroond door Prins Polle I en zijn gevolg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *