Moskeeverenigingen in overleg met burgemeester De Ryck in Temse

TEMSE – De terreuraanslag in Nieuw-Zeeland, gericht op 2 moskeeën tijdens het vrijdagsgebed, waarbij 50 doden vielen, heeft wereldwijd een shock veroorzaakt, in het bijzonder in de moslimgemeenschappen.

Ook in Temse is er afschuw. Verontrust door dit gebeuren, contacteerden Ismail Aydinli en Hans Cools burgemeester Luc De Ryck met het verzoek tot spoedoverleg met vertegenwoordigers van de drie moskeeverenigingen.

Op zaterdagochtend 16 maart werden de delegaties door de burgemeester ontvangen. Tijdens de vergadering werd het thema van het veiligheidsgevoel besproken en werd nader ingegaan op de integratie-uitdagingen in het algemeen, met het oog op verbinding en harmonieuze samenwerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *