Rap op Stap kantoor opende in buurthuis Den Boodt

TEMSE – In buurthuis Den Boodt opende een Rap op Stap kantoor. Dit is een reiskantoor voor mensen met een beperkt budget.

Buurthuis Den Boodt uitgebaat door het OCMW heeft er een nieuw kantoor bij. Voortaan kan men er elke maandag van 11-12 uur en woensdag van 10 – 12 uur terecht in het Rap op Stap kantoor.

“Maar in de praktijk kan men er eigenlijk steeds terecht tijdens de openingsuren van Den Boodt”, aldus schepen van Sociale Zaken, Patrick Vermeulen (Open VLD). “Ons Rap op Stap kantoor zoekt naar reisaanbod op maat voor mensen met een beperkt budget. Het gaat zowel over sport – of cultuuractiviteiten of over langere reizen.”

De medewerkers van het kantoor zoeken naar reizen of uitstappen met kortingen op basdis en interesses en wensen van de klant.

“Het Rap op Stap kantoor is zeer toegankelijk”, vertelt de schepen. “Iedereen kan er vrijblijvend binnenstappen tijdens de openingsuren. Men hoeft geen afspraak te maken.”

“Momenteel zijn er al 50 Oost-Vlaamse Rap op Stap locaties in 28 steden en gemeenten”, aldus Oostvlaams gedeputeerrde Leentje Grillaert. “Het is en blijft belangrijk dat mensen met een kleine portemonnee volwaardig kunnen deelnemen aan de samenleving. Eens een uitstap of een korte reis hoort daar zeker bij.”

Meer info: In Den Boodt Scheldestraat 64 elke maandag 11-12 uur/woensdag 10-12 uur.

De medewerkers van het Rap op Stap kantoor (vooraan) samen met schepen Patrick Vermeulen en gedeputeerde Leentje Grillaert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *