Maart: maand van het Bevolkingsonderzoek Dikkedarmkanker: infosessie in AC De Zaat

TEMSE – Vanaf nu ontvangen mannen en vrouwen van 51 tot en met 74 jaar tweejaarlijks een uitnodiging om deel te nemen aan het Bevolkingsonderzoek Dikkedarmkanker met een stoelgangtest. Vanaf 1 januari 2020 zullen ook de 50-jarigen uitgenodigd worden.

Op dinsdag 19 maart wordt in AC De Zaat, Frans Boelplein 1, in zaal De Arcke (5de verdieping, ingang langs de achterzijde via passerelle) een infosessie georganiseerd, waar je meer te weten komt over dikkedarmkanker, mogelijke preventie, het vroeg opsporen van de ziekte en het bevolkingsonderzoek.

Deze infosessie is een organisatie van Logo Waasland en het Lokaal Bestuur Temse.
Jij komt toch ook op dinsdag 19 maart vanaf 19.30 uur?
Meer info over het onderzoek: www.bevolkingsonderzoek.be of 0800 60 160.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *