Jean-Pierre Smet (Sint-Niklaas) exposeert schilderijen in Gemeentemuseum

TEMSE – Opengesteld op 18 november 1983, opende burgemeester Luc De Ryck de 441ste tentoonstelling in het Gemeentemuseum. Het bezoekersaantal is op weg naar de 160.000.

Exposant is de getalenteerde kunstschilder Jean-Pierre Smet uit Sint-Niklaas. Het is de tweede maal dat hij zijn schildersoeuvre in het Gemeentemuseum exposeert. Op de vernissage werd zijn werk toegelicht door Jozef Pauwels, eredirecteur van de Academie van Temse.

De expo Introspectie² is t/m 24 februari vrij toegankelijk op zaterdag (14-18 u.) en zondag (10-12 en 14-18 u.).

Jean-Pierre Smet en Jozef Pauwels
V.l.n.r.: Gemeenteraadslid Franky De Graeve, Erevoorzitter gemeenteraad Koen De Jonghe, gemeenteraadslid Ingrid Deschepper, exposant Jean-Pierre Smet, Burgemeester Luc De Ryck, eredirecteur academie Temse Jozef Pauwels en voorzitter beheerraad Gemeentemuseum Romain Van Hautekerke

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *