PUBLI-REDACTIONEEL – Kaai 22 vierde éénjarig bestaan

TEMSE – Ter gelegenheid van het éénjarig bestaan organiseerde taverne – restaurant Kaai22 op de Wilfordkaai een diner-dansant met een driegangenmenu en de Temsese coverband The Smarties die ten dans speelden.

Manager en sinds begin deze maand ook de nieuwe chef in de keuken bij Kaai22 Lucie Dieleman schotelde, in samenspraak met zaakvoerder Tony Nai, de aanwezigen een slaatje met eendenborstfilet voor, tongrolletjes en een ijsje.

Het event was volledig uitverkocht en de Smarties kregen al snel een 10 voor de muzikale sfeer en gezelligheid. Alle aanwezigen waren dan ook in de wolken. Na een korte adempauze zorgden de muzikanten al snel dat de vlam opnieuw in de pan zat. Een polonaise bleef dan ook niet lang uit.

meer foto’s, klik hier

The Smarties zorgden al snel dat de vlam in de pan zat

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *