Kerstmarktjes zorgen voor de nodige sfeer

TEMSE-VELLE/TIELRODE – Afgelopen weekend vonden er Kerstmarkten plaats op Temse -Velle en aan café The Ranch in Tielrode.

De KVLV- afdeling van Temse-Velle organiseerde naar jaarlijkse gewoonte een kerstmarkt op het pleintje in de schaduw van de kerk. Er was weer een ruime keuze aan geschenken. Dit met vooral eigen creatief aanbod en producten van kunstenaars-hobbyisten. In de refter van de plaatselijke school was er een kerstcafé waar men ondermeer kon smullen van zelfgemaakte taarten. Door het regenweer was er minder volk dan de voorbije jaren maar er hing wel een gezellige drukte.

Ook in café The Ranch in Tielrode was er volop kerstsfeer. Dit in samenwerking met carnavalsvereniging The Gommybears. Zaterdag was er een kalkoenschieting van De Panters en zondag speelde Partyband Temse de pannen van het dak.

Meer foto’s, kerstmarkt Temse-Velle, klik hier
Meer foto’s, kerstmarkt The Ranch, klik hier

KVLV Velle organiseerde weer een kerstmarkt…
…en in café The Ranch zorgde Partyband Temse voor de muzikale noot

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *