POLITIE. Aanrijding geparkeerd voertuig & fiets ten val op glad wegdek

Aanrijding geparkeerd voertuig.

Donderdagochtend 13 december is in de Hoogkamerstraat in Temse een geparkeerde wagen aangereden. Een kampeerwagen raakte van de weg af en botste tegen een geparkeerde wagen. Het voertuig kwam tot stilstand tegen een woning. De gevel van de woning raakte niet beschadigd. Beide voertuigen werden getakeld. De 47-jarige bestuurder van de kampeerwagen,uit Ninove, werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Fietser ten val op glad wegdek

In de August De Batslaan in Temse is donderdagochtend een 27-jarige fietser ten val gekomen. De elektrische fiets gleed weg op het gladde wegdek. De vrouw werd lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. rkeerd voertijg en

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *