Stefan Ivens zwaait voor het tweede jaar op rij scepter over Tielrode carnaval

TIELRODE – Het weekend van 3 maart 2019 viert men in Tielrode carnaval. Afgelopen weekend werd zelfstandig tuinbouwer Stefan Ivens (40) in café The Ranch voor de tweede keer op rij verkozen als prins carnaval voor de Durmegemeente.

“Ik was vorig jaar prins carnaval in Tielrode en dat smaakte naar meer”, vertelt Stefan. “Het was altijd mijn droom om prins carnaval te worden en vorig jaar is mij dat heel goed bevallen zodat ik mij opnieuw kandidaat stelde. Ik had dit jaar wel graag een tegenkandidaat gehad.”

Stefan, lid van carnavalsvereniging de Gommybears, wordt tijdens de carnavalsfeesten gesteund door eredames Sara De Munck, Elly Thomaes en hofnar Melissa Cools.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *