Groen Temse vol vertrouwen naar de gemeenteraadsverkiezingen

TEMSE – Ook Groen Temse stelde zijn kandidaten en programma voor waarmee het hoopt te scoren tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. De partij gaat volop voor een leefbaarder Temse waar de burger echt betrokken wordt bij het beleid.

“Niet alleen het programma is vernieuwend, ook de lijst waarmee we naar de kiezer trekken oogt jong en fris”, aldus lijstrekker Vincent De Maeyer. ‘Bovendien zijn alle deelgemeenten en alle leeftijden vertegenwoordigd, en zijn meerdere kandidaten actief in burgerinitiatieven.’

Samen met de voltallige groep heeft Groen Temse hard gewerkt aan het programma.

“Een ecologisch programma met de nodige aandacht voor sociale aspecten, een moderne mobiliteitsvisie en een progressief plan voor ruimtelijke ordening”, klinkt het. ‘In alle aspecten van ons programma plaatsen we de burger centraal en willen we elke inwoner van Temse en deelgemeenten laten meebouwen aan een vernieuwd, bruisend en leefbaar Temse.”

Enkele cijfers waar Groen trots mee uitpakt: 15 nieuwkomers, 15 vrouwen en 14 mannen, alle deelgemeenten zijn vertegenwoordigd: Steendorp (4), Temse (11), Tielrode (7), Waesmeer (1), Elversele (1), Velle (3), Hollebeek (2)

Vincent De Maeyer: “Ik ben enorm fier om met deze lijst van kandidaten naar de kiezer te mogen trekken. Zo word ik geflankeerd door een ijzersterke dame met een enorm groot groen hart die elk sociaal aspect tot de tand toe verdedigt. Liesbet Verest is een waardige kandidaat, ze zal jullie in de gemeenteraad zeker verdedigen. Nummer 3, Raf Catthoor is de man die al zijn ervaring als OCMW-raadslid én gemeenteraadslid meebrengt in de verkiezingsstrijd. Zijn groene stem en dossierkennis zijn jullie stem zeker waard.

Helemaal onderaan de lijst, maar daarom zeker niet minder waard, is Nicole Van der Vieren als lijstduwer. Van zodra ze onze lijst met kandidaten zag, na hard meegewerkt te hebben aan het programma, twijfelde ze geen moment om haar schouders stevig onder deze groep te zetten en we hebben het geweten, de energie spat er vanaf. De bovenkant van de lijst wordt verrijkt door jeugdig talent en energie, mensen met een duidelijke visie, engagement en sterke mening: Mike Van Hoeylandt, Sam Beckers en Channa Cattoir durven vooruitstrevend zijn en willen Temse groen kleuren. En dan reken ik zeker ook Astrid mee op de lijst van jeugdige talenten. Een pracht van een vrouw met de meest jeugdige en ecologische kijk op de wereld die ik ooit ben tegengekomen.”

De vier boegbeelden van de partij voor de komende verkiezingen

Klik hieronder door voor de volledige lijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *