N-VA Temse stelt kandidatenlijst voor

TEMSE – N-VA Temse stelde zijn kandidatenlijst voor. De partij wil het werk van de voorbije jaren verderzetten en Temse verder uitbouwen tot een gemeente waarin het voor iedereen aangenaam is om te wonen, werken, winkelen, ontspannen, ondernemen … is het leidmotief van de N-VA-ploeg. Daarvoor rekent men op de steun van de kiezer.

Schepen Lieve Truyman is de lijsttrekker van N-VA Temse bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. “We hebben een sterke ploeg. Ik ben dan ook trots op elke individuele kandidaat. Allemaal hebben ze hun kwaliteiten en talenten. Het zijn stuk voor stuk gemotiveerde, bekwame en sociaal geëngageerde mensen, die in hun beroepsleven en vrije tijd al bewezen hebben wat ze in hun mars hebben. De N-VA-lijst telt 29 unieke kandidaten en vormt met zelfstandigen, onderwijzers, bedienden, arbeiders, studenten en gepensioneerden een mooie evenwichtige mix, naar analogie met de maatschappij.”

De top-drie bestaat uit twee jonge dynamische dames, Lieve Truyman als lijsttrekker en gemeenteraadslid Tineke Van Britsom op de derde plaats. Daartussen prijkt de gevestigde waarde schepen Geert Vandersickel. Stephan Van der Gucht, fractieleider in de gemeenteraad, neemt de vierde plaats in en Steendorpenaar Björn Van Asbroek staat op de vijfde stek. Twee opmerkelijke nieuwkomers bekleden de plaatsen zes en zeven: Kim Aluwé uit Tielrode en Davy De Rijbel uit Elversele. De top-tien wordt vervolledigd met Sonja Bollens uit Velle en het jeugdige geweld Tuur Brys. Op de tien eerste plaatsen staan dus vijf mannen en vijf vrouwen, drie jongeren, mensen met ervaring en nieuwkomers en vertegenwoordigers van alle deelgemeenten van Temse.

De eerste kolom onderaan (op die manier zichtbaar op het kiesscherm van de stemcomputer) wordt geduwd door nieuwkomer Martin Verheesen, die zich engageert op de Zaat (waar hij woont) en in tennisclub De Vallei. De tweede kolom wordt getrokken door Cleo Callens, OCMW-raadslid en gemeenteraadslid, Cleo is iemand met een sociaal, warm hart voor de medemens.

Op plaats 25 staat Mady Deblieck, die mee aan de wieg stond van de VU in Temse. Zij werkte 30 jaar als sociaal assistente op de Boelwerf. Haar politieke ervaring en inzichten vormen ongetwijfeld een extra troef.

Elsie Van Havere (Filipijnen) en Biser Zapryanov (Bulgarije) zijn twee kandidaten die jaren geleden in Temse kwamen wonen, werken en leven. Zij bewijzen dat iemand zich door kennis van het Nederlands actief kan engageren in de maatschappij en zo kansen krijgt in onze gemeenschap.

Joris Baert, voorzitter van N-VA Temse, neemt geen prominente plaats in op de kieslijst. Hij kiest bewust voor het werk achter de schermen. Joris is ook terug te vinden op de lijst voor de provincieraad op plaats zeven.

OCMW-voorzitter en schepen Werner Maerevoet neemt plaats 28 in. De lijst wordt geduwd door gemeenteraadsvoorzitter Koen De Jonghe.

“Samen vormen we een dynamische ploeg en bouwen wij aan het Temse van morgen”, aldus Lieve Truyman.

Klik hieronder verder door voor de kandidatenlijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *