Expo Variaties 6 van Fotografencollectief Anders 23 i.s.m. keramiekatelier ‘t BeKLEIft

Tot en met zondag 30 augustus vindt in Dacca Loft, in de Kasteelstraat, de expo Variaties 6 plaats. De tentoonstelling toont fotografisch werk van de leden van Fotografencollectief Anders 23 en wordt aangevuld met werken van de cursisten van keramiekatelier ’t beKLEIft. Het betreft een organisatie van het gemeentelijk cultuurcentrum.

Op de vernissage werd de werking van Fotografencollectief Anders 23 toegelicht door Wendy De Wilde, vicevoorzitter van de vereniging. Schepen Lieve Truyman schetste de historiek van de exposerende organisaties en hield de vlotte samenwerking met de gemeente aan. Burgemeester Luc De Ryck onderstreepte de grote inbreng van het gemeentebestuur in het culturele leven en opende de expo.

Fotografencollectief Anders 23 is een culturele vereniging ter bevordering van (in het bijzonder) fotografie. ‘Anders’ duidt op het ongewone karakter van de kring, ‘23’ verwijst naar de Belgische grondwet: artikel 23 bepaalt dat elke Belg recht heeft op cultuur. Het collectief organiseert tentoonstellingen, geeft workshops en vormingsavonden, stelt powerpointpresentaties samen, werkt mee aan talrijke grote en kleine initiatieven… – dat alles zowel binnen als buiten Temse, zowel op eigen initiatief als in opdracht.

De tentoonstelling is gratis te bezoeken. Elke zaterdag van 14 tot 18 u. en zondag van 10 tot 12 u. en van 14 tot 18 u.

Expo Variaties 6 2015

Vlnr zittend: Simonne Buytaert, Wendy De Wilde, Lieve Truyman, Walter Jansegers, Luc De Ryck, Leo Van der Heyden, Linda Wuytack en Martine Nauts

Vlnr staand: Eddie Van der Vieren, Franky De Graeve, Pierre De Beer, Michel Verheyen, André Van Overloop, Martine De Cauwer, Roland Van Remortel, Lydie Van Brussel, Raoul Van Hoye, Jeanine Benoy, Gaston Verstraeten, Christine Van Driessche, Gonny Vercruysse, Richard Rymer, Linda De Potter, Karel De Wolf, Linda De Potter, Arsène Laenen en Winny Weyn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *