VK Velle nog altijd op zoek naar jeugdspelers

TEMSE-VELLE – Sinds begin dit jaar kunnen ook jonge spelertjes terecht bij VK Velle. Een rechtstreeks gevolg van de nieuwe infrastructuur die enige tijd geleden door de club in gebruik werd genomen. Momenteel is men nog op zoek naar extra spelertjes.

De nieuwe kleedkamers en sanitaire installaties die eind vorig jaar in gebruik genomen werden zijn een belangrijke uitbreiding en vooral ook meerwaarde voor de vereniging.

“Om extra gebruik te maken van die nieuwe infrastructuur besloten we met een jeugdwerking te beginnen”, klinkt het bij Siegfried De Cock. “Een sportief duwtje in de rug voor de plaatselijke jeugd. Naar mijn weten zijn we de enige club in de amateurliga die jeugdvoetbal aanbieden. Dit voor de jongste leeftijdscategorieën, de U6, U7 en U8.

Sinds begin dit jaar is men begonnen met wekelijkse trainingen met coaches Nicola De Cock en Farah Cooreman.

“Enige tijd geleden namen we ook al deel aan een tornooi in Haasdonk. En op 6 mei spelen we een tornooi van FC Gerda”, vertelt De Cock. “Zodat de spelertjes een doel hebben om naartoe te leven. En we zijn volop bezig met de inschrijving bij de Belgische voetbalbond. Binnenkort krijgen we een stamnummer, zodat we met 3 jeugdploegen in competitie kunnen gaan bij de KBVB.”

“Momenteel hebben we zowat 20 kinderen die de trainingen meedoen. Maar we zijn nog altijd op zoek naar spelertjes in alle leeftijdscategorieën uit de ganse regio. Ook meisjes zijn trouwens welkom.”

Het voorlopige bestuur van de jeugdwerking bestaat uit voorzitter Leo Brems, die zorgde voor een eerste setje voetbalkledij voor de spelertjes, penningmeester Jos Verhulst, Brecht Michiels en Siegfried De Cock als gerechtend correspondent.

Ouders wiens kinderen interesse hebben om aan te sluiten bij VK Velle kunnen voor meer info terecht via: vkvelle.jeugd@gmail.com

Meer foto’s, klik hier

Het bestuur, de coaches en de spelertjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *