Tweede editie Go-Cart Race Temse-Velle nu al een voltreffer

Komende zondag 9 augustus, van 10 tot 13 uur, wordt de tweede Go-Cart Race Temse-Velle gereden, op de hoek van de Veldstraat met Velle.

‘Deze tweede editie belooft alvast een groot succes te worden, op voorhand al zijn het maximum aantal van 40 toegelaten race-piloten reeds ingeschreven, volzet dus, nog 50 procent meer dan de editie vorig jaar’, aldus woordvoerder Philippe Van Robaeys. ‘Het Gemeentebestuur heeft dan ook beslist in samenspraak met de lokale politie om de Veldstraat verkeersvrij te maken ter hoogte van het parcours, en een tijdelijke omleiding te voorzien tijdens het evenement.

Doel van de race is om tijdens Velle-Kermis een extra leuke activiteit aan te bieden aan de lokale jeugd, wat deze bijzonder smaken gezien de grote interesse.

‘Verdeeld in 3 leeftijdscategorieën van de 1e kleuterklas tot en met het 6e leerjaar strijden de kinderen meermaals met hun eigen eenvoudige go-cart (met trappers) op een attractief en ludiek hindernissenparcours tegen de tijd’, schetst Van Robaeys. Elke deelnemer zal na de race een beloning en een medaille ontvangen, de winnaars per leeftijdscategorie een beker uit handen van Schepen van Jeugd en Sport Mevrouw Debby Vermeiren.’

Uiteraard zijn alle kijklustigen welkom om het spektakel mee te maken.

Locatie : Veldstraat Temse (tussen het viaduct E17 en het kruispunt met de Velle, omleiding voorzien via Sweigers-Noord).
Organisatoren : Peter Aerts, Michiel De Witte, Filip Van der Gucht & Philippe Van Robaeys.
Tijdstip : race van 10-13u met aansluitend prijsuitreiking en podium per leeftijdscategorie.
(de wegomlegging zal gelden van 6-14u)

DSC_4284
Een sfeerbeeld van de editie 2014

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *