Schitterend kerstconcert van Garry Hagger in Heilig Hartkerk

TEMSE – Voor het vierde jaar op rij de parochieploeg van de Heilig Hartkerk een kerstconcert in de kerk. Na Willem Vermandere, Scala en Free Souffriau was geboren Temsenaar Garry Hagger de vierde entertainer op het kerstconcert.

De opbrengst was zoals de voorbije jaren voor de renovatie van de Heilig Hartkerk.

Garry Hagger gaf zich weer volledig

“Naast de opbrengst voor de renovatie zijn er uiteraard ook de vaste kosten”, aldus Alfons Poppe van de organisatie. “Zo ondermeer artiesten, verlichting, geluid, electriciteitsvoorziening en Sabam. Uiteraard zijn er meer inkomsten dan uitgaven en daarmee konden we dankzij de opbrengst van de voorbije drie jaar gloednieuwe LED-en sfeerverlichting laten plaatsen. Met een besparing van 80 procent is de Heilig Hartkerk nu de zuinigste en meest aangepaste is van groot-Temse.”

Garry Hagger , afkomstig uit Tielrode gaf anderhalf uur het beste van zichtzelf. De zowat 300 aanwezigen waren dan ook heel tevreden met het schitterende kerstconcert.

Naast kerstliederen bracht Garry ook enkele andere nummers die evenwel passen in de sfeer van Kerst.

In primeur bracht hij ook zijn nieuwe singel, ‘Hemelhoog’, een cover van ‘Fly To High’ een nummer uit de jaren ’70.
Het is de eerste singel uit een nieuw totaalproject met de zinderende titel ‘Garry Hagger’s Jukebox’. De zanger stopt al zijn favoriete evergreens uit de jaren ’60 en ’70 in een nieuw actueel Nederlandstalig jasje.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *