Komend weekend weer Kerstmarkt met LIve DJ’s op de Markt

Organisatie bekijkt na het evenement of men ook volgend jaar nog doorgaat op de Markt
TEMSE – Komend weekend organiseert tennisclub de Vallei voor de tweede keer een Kerstmarkt met live dj’s op de Markt. Of er volgend jaar  in het centrum van de gemeente nog een editie komt is niet zeker. Het evenement blijkt tegenkanting te krijgen.

Tennisclub De Vallei organiseert deze Kerstmarkt al voor de zesde keer. De eerste vier edities vonden telkens plaats op het terrein van de sportclub. Sinds vorig jaar is men dus uitgeweken naar de Markt. Maar dat wordt duidelijk niet door iedereen geapprecieerd.

“We hebben deze week te horen gekregen dat we ons podium moeten verplaatsen”, postte organisator Nicolas Bolsens op de sociale media. “Dit is toch weer goed op tijd. Ook wordt gewoon alles beslist achter onze rug. Door dit voorval (alweer) gaan wij na deze kerstmarkt bekijken of wij nog wel doorgaan. Wij hebben het wel wat gehad. Wij zijn hier 10 van de 12 maanden met bezig en bezorgt ons een hoop stress. Maar voor wat eigenlijk???? Blijkbaar wordt het toch niet geapprecieerd wat wij doen.” Dit is alweer een slag in ons gezicht. Los hiervan hopen wij op een massale opkomst zodat ze kunnen zien wat ze gaan missen in het kleine Temse.”

De eerste editie die vorig jaar op de Markt georganiseerd werd was een groot succes.

Naast de live dj’s zijn er heel wat kraampjes van verenigingen met spijs en drank. en zijn er ook een aantal animaties voorzien Zo is zaterdag rond 16 uur Spiderman te gast en is er zondagavond vanaf 18 uur een optreden van Rock En Lol (REL), een Nederlandstalige coverband.

Ook dit jaar gaat de opbrengst naar een goed doel ter gelegenheid van de Warmste Week. Dit jaar is dat Project U/turn. Zij organiseren avontuurlijke trektochten voor mensen met een functiebeperking.

i

Een gedachte over “Komend weekend weer Kerstmarkt met LIve DJ’s op de Markt”

  1. Wie kan daar nu tegen zijn ?
    Brengt de mensen van de gemeente samen, nieuwe contacten, nieuwe mensen, nieuwe culturen, nieuwe ideeën, een nieuw samenleven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *