Gezelligheid troef tijdens rockavond Parkfeesten…

Ondanks het regenachtige weer was gezelligheid troef tijdens de derde avond van de Parkfeesten. Het was een rockavond vol talent uit het Waasland, met Scattering Walrus, Slow Pilot en Monster Youth.

Wij gingen langs tijdens het optreden van Scattering Walrus.

Scattering Walrus mocht al eerste het podium bevolken. De groep wordt gedragen door een aantal rasechte, door muziek gebeten, Sint-Niklase muzikanten: Ben Maes, Maarten Buytaert, Roy Verbeke (Hickory Falls) en Joris De Bock (Charlie Jones’ Big Band en Vogue).

Ook Slow Pilot uit Melsele was van de partij, een band rond Pieter Peirsman, fulltime hyperkineet, doorwinterd atleet en muzikale splinterbom, geladen met licht ontvlambaar songmateriaal.

Het Belgische Monster Youth, met als thuisbasis Sint-Niklaas, is de nieuwe band rond Pauwel De Meyer, die met z’n explosieve garagerock momenteel splinterbommen onder de Belgische scene legt. Zij mochten de derde avond van de Parkfeesten afsluiten.

Volgende week, op 22 juli, wordt er een meer dan waardig slot gebreid aan vier muzikale avonden in het Scheldepark.

Het wordt een gezellig dagje ‘parken‘ met Volksspelen, kubbtornooi muziek van 2Ché Deejays en DJ Jahppleton. men bezgint er al aan rond 15 uur !!!
Voor de KUBB kan je je nog steeds inschrijven! stuur een mailtje naar joc@temse.be met je ploegnaam en aantal deelnemers (2-4 per ploeg). Deelname is gratis!

Meer foto’s, klik hier

DSC_1546

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *