POLITIE. Diefstal uit werfcontainer, aanrijding met vlucht

Diefstal uit werfcontainer

Er werd een werfcontainer opengebroken langsheen de Pontweg in Elversele. Er werd een betonslijpmachine gestolen, evenals benzine gestolen uit een stoomgroep.

Aanrijding met vlucht – Intrekking rijbewijzen – inbeslagname voertuig

Op de Legen Heirweg in Elversele werd een geparkeerd voertuig aangereden. De inzittenden waren gaan lopen en werden in de Gentstraat in Tielrode aangetroffen. Beide Poolse bestuurders zijn 23 jaar en wonen in Temse en Sint-Niklaas. Ze legden een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat ze respectievelijk 1,95 en 2,11 promille alcohol in hun bloed hadden. De mannen ontkenden de aanrijding. Het parket werd ingelicht. Hun rijbewijzen werden onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Het voertuig werd in beslag genomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *