Nieuwe fase N41 Elversele start midden september

ELVERSELE – Midden september start een nieuwe fase van de heraanleg van de N41 in Elversele. De oostelijke ventweg is volledig aangelegd en de aannemer werkt verder aan de heraanleg van de N41 zelf.

De tunnel onder de rotonde Duivenhoek wordt afgesloten. Alle verkeer wordt nu gestuurd langs de ventwegen. Er zijn geen omleidingen, maar aan de rotonde Duivenhoek moet men rekening houden met drukker verkeer.

De nieuwe fietspaden zullen volledig klaar zijn. Fietsers rijden dan in dubbelrichting langs de ventwegen. In de Pontweg (de ventwegen langs de zuidkant van de rotonde) is er gemengd verkeer. Deze fase duurt tot half oktober.

Een dwarsdoorsnede van de N41 na de volledige afwerking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *