Honderden smullen voor ‘Red De Roomacker’.

TIELRODE – Burgerinitiatief ‘Red De Roomacker’ organiseerde een geslaagde spaghetti-avond om geld in te zamelen om acties te kunnen blijven organiseren tegen de bouw van een woonverkaveling op domein Roomacker in Tielrode.

“De bedoeling van de sponsoractie is om fondsen te werven voor het inzetten van een juridisch expert om het dossier ook via deze weg succesvol te kunnen verdedigen”, aldus Peter Otten. “De opkomst lag ver boven de verwachtingen. Meer dan 300 mensen hebben zich tegoed gedaan aan een heerlijke portie spaghetti met achteraf nog een ijsje, rijstpap of cake. Er zullen trouwens de komende maanden nog acties worden gelanceerd om de aandacht van het publiek maar vooral van de politici scherp te houden, want vooraleer van een echte, duurzame overwinning te kunnen spreken, hebben we nog een lange weg te gaan.”

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *