Tentoonstelling A SEE OF GREEN van Willem Boel

In de Dacca Loft, Kasteelstraat 74, Temse tot 24 september

Tot zondag 24 september vindt in de Dacca Loft de expo A SEE OF GREEN van Willem Boel plaats, een organisatie van het Gemeentelijk Cultuurcentrum Temse en de Culturele Vereniging Spirit. Melanie Deboutte, Major Beeldende Kunst, is curator.

De expo is vrij toegankelijk op zaterdag en zondag van 14 tot 18 u., zondag ook van 10 tot 12 u.

Willem Boel (°1983, Sint-Niklaas) stelt 4 sculpturale installaties tentoon, die de volledige ruimte innemen, met als tegenwicht enkele kleinere stukken aan de muur. In zijn werk hanteert de kunstenaar industriële onderdelen zoals metalen platen, buizen, draden, betonijzer en stukken hout. Hij assembleert ze tot verrassende installaties, die het midden houden tussen esthetische objecten en gebruiksvoorwerpen – of eerder nog: zichzelf generende, in feite nutteloze machines.

Meer foto’s, officiële opening, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *