Gezelligheid troef tijdens openluchtcinema op de Volksplaats

TEMSE – Curieus Temse organiseerde in samenspraak met de buurtbewoners van de Volksplaats een openluchtcinema. ’s Namiddags speelde men een Smurfenfilm, ’s avonds een spannende prent voor jongeren en volwassenen.

Heel wat tientallen bewoners kwamen, zowel ’s namiddags tijdens de kinderfilm, als ’s avonds gezellig vertoeven bij hapjes en drankjes en bijhorende randanimatie.

“Tijdens de middagfilm (De Smurfen en het verloren dorp red.) telden we ongeveer 100 aanwezigen op de Volksplaats”, aldus secretaris Pascal De Dycker. “’s Avonds konden we eerst genieten van een showcase door Upstream, om met bijna 50 personen naar de film The Walk te kijken.”

De hele dag lang was er een heel aangename sfeer.

“Kinderen leefden zich uit op het springkasteel of lieten zich schminken, de toog deed het goed en de eetkraampjes waren uitverkocht nog voor de avondfilm”, klinkt het bij De Dycker. “Ook kwamen verschillende buurtbewoners helpen tijdens de opstellen en opruimen van het plein. Eigenlijk zijn we super tevreden met deze organisatie. De mensen uit de buurt kwamen samen, en dat was de bedoeling. En van de Volksplaats kan je echt wel een bruisend plein maken, dat is nu wel bewezen.”

Meer foto’s, klik hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *