Hoog bezoek tijdens het Ambachtelijk Weekend

TEMSE – Tijdens het weekend van 19 en 20 augustus organiseerde men in het Waasland en Zeeuws-Vlaanderen weer het Ambachtelijk Weekend. Ook in Temse kon men naar jaarlijkse gewoonte op diverse locaties terecht.

Wij gingen de sfeer opsnuiven bij één van de nieuwe deelnemers in Temse: Marina Philips en dochter Kim Vermeiren. Heel wat bezoekers kwamen in hun achtertuin genieten van de creaties bloemsierkunst van Marina en ontdekten de eigen gemaakte artisanale zepen van dochter Kim. Zaterdag kwam ook graaf John de Marnix de Sainte-Aldegonde van het kasteel van Bornem een kijkje nemen.

Meer foto’s, klik hier

Ook de graaf van Bornem (2e v. links) kwam zaterdag een kijkje nemen in de achtertuin van Marina en Kim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *