Boerenmarkt lokt weer heel wat volk

TEMSE – Op de terreinen van de Vleeshoeve organiseerde het Landbouwoverleg in samenwerking met het gemeentebestuur de 16e Boerenmarkt.
Bellenman Gerard Vercauteren was presentator van dienst

Tegelijkertijd vond ook de jaarmarkt plaats. Dit omdat het gemeentebestuur een tweetal jaren geleden besliste géén jaarmarkt meer op de Markt te organiseren tijdens het Sinksenweekend maar tegelijk met de Boerenmarkt.

Tijdens de Boerenmarkt was er een menwedstrijd, waren er diverse oude ambachten en tal van attracties zoals springkasteel, grime, huifkartochten, ponyritten, kermismolen, vliegend tapijt. men kon ook proeven van – en duurzaam geteelde landbouwproducten –  aankopen.

Tijdens de ambachten was belleman Gerard Vercauteren, in de gepaste boerekledij, presentator van dienst

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *