Opnames voor internationale tv-reeks ‘The Team’ aan Scheldebrug

TEMSE / AALST – Temse vormt mee het decor voor de internationale serie ‘The Team 2’. de voorbije dagen waren er opnames bij het bedrijf Avia aan de Scheldebrug. Daar was niet alleen hoofdrolspeelster Lynn Van Royen te zien, maar waren ook plaatselijke figuranten aan de slag.
Er streken al vaker filmploegen neer in Temse, waarbij ‘Met Man en Macht’ de grote uitschieter was, maar nu speelt Temse ook een rol in een prestigieuze internationale serie.
Tielrodenaar Samy Pauwels met hoofdrolspeelster Lynn Van Royen (foto GVH)

Momenteel vinden de opnames plaats voor ‘The Team 2’, de opvolger van de succesvolle reeks met onder meer Veerle Baetens in de hoofdrol. Dit keer is de Vlaamse hoofdrol voor Lynn Van Royen, vorig seizoen nog te zien in ‘Beau Séjour’, en ook zij is aanwezig bij de Temsese opnames. Het is voor haar meteen een reünie met Tielrodenaar Samy Pauwels, die figureert in de serie.

“Met Lynn bouwde ik een vriendschapsband op nadat ik meespeelde in ‘Spitsbroers 1 en 2’, waarin zij een hoofdrol vertolkte”, verklapt Samy, die in deze serie eigenlijk zichzelf mag spelen. “Deze keer ben ik security-agent, die rol is me op het lijf geschreven. Ik werk immers als bewakingsagent voor de firma Securitas, die heel graag medewerking verleende aan dit project.”

Ervaring als figurant

Samy heeft bakken ervaring als figurant. Van ‘Aspe’ tot ‘Thuis’: hij was in heel wat reeksen te zien. Binnenkort duikt hij ook op in de nieuwe film van ‘FC De Kampioenen’ en ‘Het Tweede Gelaat’, allebei geregisseerd door Temsenaar Jan Verheyen. “Dat maakt het nu zo fijn om nog eens in Temse op te nemen. Dat is al geleden van ‘Met Man en Macht’. De opnames vinden plaats in en aan het gebouw van Avia aan de Scheldebrug.”

De Tielrodenaar is overtuigd dat de tweede reeks van ‘The Team’ minstens even spannend wordt als de eerste. “De moord op zeven Europese burgers in een pension in de Deense moerasgebieden brengt een team van onderzoekers uit Denemarken, Duitsland en België samen. Alles draait rond een kunstroof, gekoppeld aan de Syrische vluchtelingenproblematiek. Spanning verzekerd!”, garandeert Pauwels.

Bron: HN/GVA – GVH

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *