Ook dit jaar weer beiaard-dubbelconcerten

TEMSE – Net zoals vorige zomers worden ook nu in augustus beiaardconcerten georganiseerd op de Markt.
Ook dit jaar elke dinsdag in augustus

Op dinsdag 1, 8, 15 en 29 augustus bespeelt de beiaardier de beiaard in de klokkentoren van het oud-gemeentehuis, wat je kan volgen op een groot scherm, gevolgd door een optreden van Temsese zangers/muzikanten.

De djembé coverband Baby Dry mag op 1 augustus de spits afbijten. Zij brengen opzwepende ritmes en covers van populaire en overbekende nummers naar ieders smaak. Met vocaal uitdagende nummers, knappe gitaarsolo’s en opzwepende djembé-beats nodigen zij het publiek uit om helemaal uit de bol te gaan.
Klik hier voor meer info.

Op 22 augustus komt de Reizende Beiaard van de Stad Praag opnieuw naar Temse. Beiaardier Joannes Thuy en Amusementsorkest Amor concerteren dan samen in een speciaal programma op het kerkplein van Velle.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *