Gezelligheid troef tijdens rockavond van de Parkfeesten

TEMSE – Ook tijdens het derde Parkfeest van deze zomer was gezelligheid troef in de schaduw van het Vita Scheldebad in aanbouw. Iedere zichzelf respecterende rockliefhebber kon duimen en vingers aflikken met drie topgroepen die ook nu weer een link hadden met Temse.

Unpayable mocht de spits afbijten. Een band bestaande uit 2 generaties eigenzinnige muzikanten uit Temse en Sint-Niklaas. De unieke sound van Unpayable die hieruit voortkomt is kenmerkend, vol passie, emotie, kracht en eerlijkheid.
Temsenaar Ferre Vandervreken neemt met zijn rauwe stem de leadvocals voor zijn rekening. Andere leden van de band zijn Yoon Thoen, Ariane Meersman Marc Behiels en Frank Maes.

Tweede in het rock-rijtje van drie was The Agreement.
Zij bestaan sinds 2006, brengen alternatieve – en grungerock en worden beïnvloed door de Foo Fighters. Raf Weyn is de ‘leading part of the band’ samen met broer Hans, Sven Seynaeve en Kristof Pieters. De groep heeft zijn roots in Temse, Oostende en Antwerpen. Voor het nummer ‘Not Forever’, namen zij enkele jaren geleden een videoclip op in het Antwerpse sportpaleis.

Als afsluiter voor de derde avond van de Parkfeesten mocht White Van Men het podium op.
“De Bluesrock van de White Van Men is zeer groovy en bevat bovendien een expliciet ruw randje”, lezen we op de site van de band. Dat werd duidelijk tijdens hun set in het Scheldepark die bijzonder gesmaakt werd door het publiek. Zanger Koen De Lange laat zich omringen door Stijn Durinck, Adriaan Bauwens en Mik Dutry.  Met als uitvalbasis Oosterzele brengen zij sinds 2011 bluesrock en swingblues.

Meer foto’s, klik hier

2 gedachtes over “Gezelligheid troef tijdens rockavond van de Parkfeesten”

  1. gezellig??? Onvoorstelbaar slechte lawaaierige muziek, met als kers op de taart iemand die letterlijk halfdood werd geklopt, zelfs als hij al bewusteloos op de grond lag bleef een of ander beest van een vent er op kloppen. Schrijf beter daar eens iets over

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *