“Het was er boenk op !”

Coveravond van de Parkfeesten zorgt voor ‘vol huis’
TEMSE – Dat de Parkfeesten na vier jaar een plaats verdiend hebben in het concertlandschap in Temse en bij uitbreiding in het Waasland bleek op dinsdag 12 juli. De locatie in het Scheldepark liep volledig vol voor de zogenaamde coveravond van de Parkfeesten.

Elke avond treden 3 groepen op. Ook deze keer was dat niet anders. Het waren meteen ook de beste Temsese coverbands van het moment.

Eerst mocht de nieuwe band Glenrio een tryout brengen. Zij brengen een Nederlandstalig repertoire. De groep bestaat uit Wim Van Braeckel, Lena van Braeckel, Bart Laureys, Louis Van der Linden en Samuel Goossens.

Nadien mocht Samuel Goossens opnieuw het podium op met zijn eigen band Barley Mob & the Sailors. Zij brengen kwaliteitsvolle covers en stonden vorig jaar nog op het talentenpodium, aan de Kleine Kaai, tijdens Temse in de Wolken. Heel wat aanwezigen waren onder de indruk van de stemcapaciteiten van de zanger Samuel Goossens.

Ondertussen was de concertsite in hert Scheldepark bijna volledig vol gelopen. Dat was meteen een kolfje naar de hand van Herman Brys en zijn companen van 50 Tinten Brijs. Zij mochten de tweede avond van de Parkfeesten afsluiten. Vlaamse en Nederlandstalige covers volgden elkaar in sneltempo op zoals enkel zij dat kunnen. Het publiek ging dan ook volledig uit de bol tijdens het meer dan 2 uur durende optreden.

Op de sociale media was organisator Nicola De Cock, van JOC De Nartist ‘de day after’ danig onder de indruk:
“Bijna 20 vaten later… na een loodzware dag vol regen, zon, wind, vastgereden vrachtwagens, bloed, zweet en bijna tranen, nemen we de tijd om jullie even te bedanken!
Merci om zo talrijk aanwezig te zijn en nog meer merci om voor een fantastische sfeer te zorgen!De grootste dank gaat uit naar alle vrijwilligers die berewerk verzet hebben! Zonder jullie was het niet gelukt! Jeugddienst Temse.”

Ook de reacties spraken boekdelen:
“Het was er boenk op! Zonder vrijwilligers geen Parkfeesten! Het was weeral eens top! Chapeau! Dat er zo nog vele mogen volgen!”

Meer foto’s, klik hier

De concertsite in het Scheldepark was volledig volgelopen voor de avond van dé Temsese coverbands
50 Tinten Brijs liet het publiek ‘alle hoeken van de kamer zien’

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *