POLITIE. Snelheidsresultaten, intoxicatie en intrekking rijbewijs

Snelheidsresultaten

Temse

Hoogkamerstraat 230 gecontroleerde 7 geflitst
B.A. Heymanstraat 671 gecontroleerde 53 geflitst
Krijgsbaan 438 gecontroleerde 49 geflitst

Kruibeke

Kruibekestraat 525 gecontroleerde 39 geflitst

Intoxicatie

Tijdens een verkeerscontrole op de spoorweglaan in Temse werd een 51 jarige man uit Temse betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,34 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd ingehouden voor 6 uren.

Intrekking rijbewijs

Op de Krijgsbaan in Temse werd een 24-jarige man uit Temse betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De jongeman legde een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Tevens werd er in het voertuig nog enkele grammen drugs gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *