De teerling is geworpen: Dit is de winnaar van Leukste Carnavalsselfie !!!

Initiatiefnemers hopen volgend jaar met de verkiezing deel uit te maken van het officiële carnavalsprogramma
TEMSE – Op vrijdag 31 maart vond in de Gulden Cop de officiële prijsuitreiking plaats van de Verkiezing van de Leukste Carnavalsselfie van groot-Temse 2017.
IMG_1098
De selfie ingestuurd door Olivier Van Hoyweghen kreeg de meeste punten

“Voor deze vierde editie ontvingen we meer dan 30 inzendingen. Een mooi cijfer maar het kan misschien nog beter, als we volgend jaar misschien deel kunnen uitmaken van het officiële carnavalsprogramma in Temse en de deelgemeenten”, hoopt initiatiefnemer Kurt Vermeir. “Spijtig genoeg waren dit jaar een rits inzendingen gewone foto’s. Misschien moeten we tegen volgend jaar toch nog eens duidelijk maken wat een selfie juist is. Er waren ook een aantal inzendingen die niet in aanmerking kwamen door de kwaliteit van de foto. De winnaar krijgt zijn ingestuurde foto vergroot op canvas, te donkere foto’s, bijvoorbeeld genomen tijdens een kroegentocht in een weinig verlicht café maken geen kans om geselecteerd te worden. Om de kansen te vergroten maakt men beter even tijd om een kwaliteitsvolle foto te maken.”

Een jury van Temsese bv’s, waaronder schepenen Franky De Graeve (CD&V) en Debby Vermeiren (CVD&V), belleman Gerard Vercauteren en enkele voorzitters van carnavalscomités uit groot-Temse mocht punten geven op een selectie van 10 selfies.
“De eer voor dit leuke initiatief komt volledig ten goede aan Kurt Vermeir”, aldus schepen Franky De Graeve. Hij geeft het carnavalsgebeuren in onze gemeente nog meer kleur door deze leuke fotoverkiezing.”

De foto ingestuurd door Olivier Van Hoyweghen uit Temse won met een straatlengte voorsprong op enkele achtervolgers waaronder inzendingen van leden van carnavalsverenigingen Nabukodonosor en de Sharky’s uit Steendorp.

De winnende selfie werd genomen tijdens de kroegentocht op carnavalsmaandag. Olivier staat samen op de foto met zus  Celine Van Hoyweghen en vriendin Tessa Weyn.
“Het schminkwerk is de verdienste van Kelly De Jonghe van Twikel’s Facepaint“, verklapt Olivier. “Ze was per persoon een uur bezig met grimeren, daarom schenken we het canvas graag aan haar.”

Kelly is gediplomeerd kindergrimeur maar ook gespecialiseerd in facepaint, special effects, bellypaints, bodypaint, glittertattoos en nog veel meer.

Meer foto’s van de prijsuitreiking, klik hier
(
foto’s: Mario Maes)

IMG_1103
vlnr.: schepen Franky De Graeve, grimeur Kelly De Jonghe, Celine Van Hoyweghen, Olivier Van Hoyweghen, Tessa Weyn, initiatiefnemer Kurt Vermeir, Johan Blijweert van de Gulden Cop en schepen Debby Vermeiren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *