POLITIE. Resultaten verkeersactie, poging tot inbraak

logo Politie Kruibeke-TemseResultaten verkeersactie
Er werden extra verkeerscontroles gehouden op de Nieuwe Baan te Kruibeke. In de Kasteelstraat, Hoogkamerstraat en op de Zaat te Temse.

Er werden 68 ademtesten afgenomen. Twee bestuurders legden een positieve ademtest af. Een 51 jarige man uit Temse (H.C) had 1,98 promille alcohol in zijn bloed. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Een andere bestuurder, een 63 jarige man uit Temse (D.WP) had 1,48 promille alcohol in zijn bloed. Ook zijn rijbewijs werd ingetrokken voor 15 dagen. Een andere bestuurder diende zijn rijbewijs af te geven voor 3 uren.

Tevens werden er 8 onmiddellijke inningen uitgeschreven voor het niet dragen van de gordel. Twee personen konden geen rijbewijs vertonen. En er werden 3 waarschuwingen uitgeschreven voor kleine technische defecten.

Poging tot inbraak
Er werd gepoogd om in te breken in een woning op de Legen Heirweg te Temse. Er werden steeksporen teruggevonden op een schuifraam. Daders hebben de woning niet betreden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *