Toekomstig voorzitter KSV Temse wil meer sfeer en ambiance in het stadion

TEMSE – De toekomstige voorzitter van KSV Temse, Harry Van Houteghem deed tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club een oproep naar de supporters toe om voor meer ambiance in het stadion te zorgen. Zodat er tijdens de wedstrijden meer sfeer is.

Aanmoedigen
“Ik zie het al jaren, zeker niet enkel bij Temse maar ook bij zowat alle ploegen in de regio ondermeer bij FC Mariekerke (nvdr: waar Van Houteghem nog tot het einde van het seizoen voorzitter is) dat de toeschouwersaantallen overal achteruit lopen. Waar ze naartoe trekken, het is mij een raadsel. Spelers zijn er voldoende maar de supporters vedwijnen. En dat is spijtig. Wat is er plezanter dan spelers die voor een volle tribune kunnen spelen, en gesteund worden door de supporters. Wat is er plezanter dan supporters die tussen een hoop mensen de spelers aanmoedigen die achter club staan, waar ambiance en sfeer is tijdens de wedstrijden.”

De vraag is hoe dat verwezenlijkt kan worden ?

Gevulde tribune
“Wel we hebben meer dan 300 jeugsspelers en een damesploeg. Die jeugdspelers hebben 600 ouders, 1200 grootouders en vrienden en kennissen. Dat zijn al meer dan 2000 mensen. Daarom zou ik in die richting een oproep willen doen om regelmatig naar de wedstrijden te komen, de club te steunen en de evenementen te bezoeken. Zodat we in eerste instantie via die weg de tribune gevuld krijgen.”

Ook aan de trouwe supporters zou ik willen vragen om in hun kennissenkring wat reclame te maken voor de club omdat het hier leuk en mooi is en ze goed ontvangen worden. Het zou prettig zijn als ook daar meer belevenis naar het stadion toe zou kunnen getrokken worden. Het is alvast onze bedoeling om met KSV Temse, naar volgend seizoen toe opnieuw een goede ploeg op de been te brengen en te zorgen voor attractief voetbal.”

Meer foto’s van de nieuwjaarsreceptie 2017, klik hier

DSC_1699
Het triumviraat van KSV Temse: (vlnr met presentator Jürgen Boel) erevoorzitter Wilfried De Witte, huidig voorzitter Raoul Van Raemdonck en toekomstig voorzitter Harry Van Houteghem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *