Zaakvoerder ’t Parkietje krijgt slag op hoofd op parking tegenover winkel

Winkelier ontkracht geruchten en gissingen op sociale media

TEMSE – Het was een woelige week in het centrum van Temse. Na de overvallen op drogisterij Kruidvat en juwelier Thierens – Van Wauwe werd vorige dinsdagmorgen zaakvoerder Thomas D’Haese van dierenwinkel ’t Parkietje aangevallen op de parking voor zijn zaak in de Conciensestraat.

Op de sociale media kon men de voorbije week tal van geruchten en gissingen lezen over de aanval.

Wij gingen langs en lieten Thomas vertellen wat er echt gebeurd is.

parking benji 2017
Thomas werd zonder enige reden aangevallen op de parking tegenover zijn zaak.

“Dinsdagmorgen rond 8.30 uur toen ik hier op de parking uit men wagen stapte om mijn winkel te openen maakte een onbekende man zich zonder enige reden kwaad op mij en kreeg ik een slag in het gezicht. Daardoor viel ik op de grond viel en verloor ik mijn bril. Gelukkig was de bril niet stuk. Er waren ook geen getuigen van het voorval. Eén van de buren van de winkel kwamen toevallig buiten toen ik al terug overeind krabbelde en de man al verdwenen was. Een pluim trouwens voor de politiediensten, zij waren meteen ter plaatse maar de vogel was al gaan vliegen.”

Op de sociale media stond te lezen dat de zaakvoerder een hersenschudding had opgelopen.

“Daar is allemaal niks van aan”, klinkt het bij Thomas. “Ik ben wel even naar de Spoed geweest voor onderzoeken maar daar bleek dat ik dat enkel een blauw oog had opgelopen door de slag. Er is trouwens ook niks gestolen. ’ s Morgens heb ik enkel een laptop bij maar die is al zo oud als de straat, het is niet de moeite om die te stelen.”

Wie de man was en waarom hij Thomas aanviel is ook voor hemzelf een raadsel.
“Het was geen klant van mijn zaak dus ik weet ook niet waarom hij zich kwaad maakte en mij aanviel.”

Thomas D’Haese is sinds 2013 zaakvoerder van de dierenwinkel vlakbij de Scheldebrug. Daarvoor was hij dierenverzorger in de zoo van Antwerpen.

De politiediensten onderzoeken de zaak.

Parkietje Temse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *