POLITIE. Bromfietser gewond & intoxicatie en intrekking rijbewijzen

logo Politie Kruibeke-TemseBromfietser gewond
Dinsdagmorgen 16 augustus omstreeks 8.00 uur was er een aanrijding op de Krijgsbaan te Temse tussen een voertuig en een bromfiets. De 17 jarige bromfietsster werd aangereden op het fietspad toen een voertuig afsloeg. Zij werd overgebracht naar het ziekenhuis in Bornem.
Intoxicatie en Intrekkingen rijbewijzen
Tijdens een controle op de Krijgsbaan werd het rijbewijs van een 26 jarige man uit Kruibeke ingehouden voor 3 uren, hij had iets teveel alcohol in zijn bloed.
Op het kruispunt Hofstraat / Burmtiendestraat was er een aanrijding tussen 2 voertuigen. Eén van de bestuurders, een 55 jarige man uit Waasmunster legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,84 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Een 21 jarige man uit Temse, belandde met zijn voertuig tegen een gevel in de Schoolstraat te Temse. Hij legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,27 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd ingehouden voor 6 uren.

In de heirstraat te Kruibeke kantelde een 47 jarige man met zijn voertuig. Er was geen andere partij betrokken. De man werd lichtgewond. Hij legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,36 promille alcohol in zijn bloed had.

Een 59 jarige man uit Kruibeke had met zijn voertuig in Sint-Niklaas tegen een geparkeerd voertuig gereden en vluchtmisdrijf gepleegd. Een patrouille kon de man aantreffen op de Nieuwe Baan te Kruibeke. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,34 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *