POLITIE. Intrekking rijbewijs, inbeslagname voertuig, intoxicaties en woninginbraak.


logo Politie Kruibeke-TemseIntrekking rijbewijs

Tijdens een verkeerscontrole op de Krijgsbaan werd het rijbewijs van een 29 jarige man uit Temse (D.G.B) onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,55 promille alcohol in zijn bloed had.

Inbeslagname voertuig – Intoxicatie
Tijdens een verkeerscontrole in de Kruibekestraat te Kruibeke, werd het voertuig van een 33 jarige man uit Antwerpen (D.A) inbeslaggenomen. De man had een positieve ademtest afgelegd. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,39 promille alcohol in zijn bloed had. Betrokkene weigerde een speekseltest. Er werd een bloedmonster afgenomen. Betrokkene was in het bezit van een voorlopig rijbewijs. Zijn voertuig werd inbeslaggenomen.

Intoxicaties
In de Schoolstraat te Temse liep een 23 jarige man uit Temse (G.K) tegen de lamp. Hij diende zijn rijbewijs voor 3 uren af te geven.
Op de Legen Heirweg diende een 65 jarige man uit Temse (D.W.A) zijn rijbewijs voor 6 uren af te geven. De man legde een positieve ademtest af. Uit de analyse bleek dat hij 1,39 promille alcohol in zijn bloed had.

Woninginbraak
Er werd ingebroken in een woning op Kattebrug te Temse. Achteraan de woning werd een raam uitgeslagen. De woning werd doorzocht. Er werden juwelen en een som geld gestolen.
Diefstal koper
Op de Pontweg in Elversele werd er koper en lood gestolen van een bedrijfsterrein. Er werd een draad van een privé omheining doorgeknipt, om zo op het bedrijventerrein te kunnen geraken. Er werd een ton aan lood gestolen en een grote hoeveelheid koper (waarde ts 5000 à 7500 euro)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *