Nieuw skatepark in sportcentrum in gebruik genomen

TEMSE – In sportcentrum Fernand Schuerman opende de gemeente een het nieuwe skatepark.

Het eerste skatepark, opgebouwd uit hout, werd geopend in 2003. Door het veelvuldig gebruik moest het in 2013 opgelapt worden. En ging men op zoek naar een nieuw alternatief. “Het nieuw skatepark koste 80 000 euro en is erg duurzaam omdat het volledig in beton gemaakt is”, stelt schepen van Jeugd en Sport Debby Vermeiren (CD&V) “Het is daardoor ook heel aangenaam om te skaten. Maar het is een investering die zeker de moeite waard is. Het deed mij vrijdag veel deugd om hier heel wat steppers en skaters samen te zien bewegen en te sporten in hun eigen lifestyle. Ook de skatecommunity in onze gemeente heeft meegedacht en suggesties gedaan om dit nieuwe skatepark te ontwerpen”.

Meer foto’s, klik hier

opening nieuw skatepark Temse

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *