Wielervrienden Temse organiseerde geslaagde koershappening

TEMSE – Wielervrienden Temse organiseerde een een namiddag koersplezier, op de Cauwerburg en de Zaat, met twee wedstrijden van de Vlaamse Wielerfederatie (VWF) en een wedstrijd voor wielertoeristen en inwoners.

Eerst mochten de renners van categorie D-E-F van de VWF met 116 deelnemers een wedstrijd van 9 ronden betwisten langs het erg selectieve parcours.

Met start en aankomst aan café Breughel ging het via de Smestraat en de Ruisstraat naar de Afschrijverslaan, op de het KMO gedeelte van de Zaat. Langs de Orlaylaan, richting Schelde, ging het vervolgens langs een deel van de woonzone van de site de Zaat. Via de Orlaylaan richting Cauwerburg bereikten de renners opnieuw de aankomstlijn.

In het begin van de wedstrijd was er een valpartij op de Zaat waarbij een renner werd afgevoerd met een sleutelbeenbreuk.

Na de afwachtingswedstrijd werd de slotrit van de Ronde Van Belgié van de VWF betwist via het zelfde parcours. de meer dan 100 deelnemers moesten 11 ronden afhaspelen.

Nadien was er nog een wedstrijd voor vrije deelnemers, wielertoeristen en inwoners. Bij deze laatste groep werd Cedric Koppens winnaar, na 7 ronden.

Meer foto’s, klik hier

Wielervrienden 2016
Wielervrienden Temse organiseerde een geslaagde koershappening

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *