Tweede Parkconcert, een topper

TEMSE – Veel volk en een exotische sfeer woensdag 20 juli tijdens het tweede Parkconcert van deze zomer. Een samenwerking van JOC De Nartist en Oxfam Wereldwinkel.

De groepen en bands die aantraden hadden allemaal Temsese roots. ‘Commodus’, de nieuwe band van Samuel Goossens mocht de spits afbijten. Zij brengen popmuziek gespekt met chill vibes. Tijdens de ‘Nieuwe Lichting’ de muziekcompetitie van radiozender Studio Brussel, eind vorig jaar, kregen zij heel wat lovende kritieken.

Na Commodus was het de beurt aan Keith Merlin. Een beginnende band die ‘Indie’ muziek brengen. Een deel van de groep is uit het Antwerpse en de bezieler van de band is Kevin Van De Merlen.

De afsluiter van de avond waren 2Ché Deejays, nu al legendarisch in de regio, en meteen een voorsmaakje voor hun set op zaterdagavond/nacht, op Temse in de Wolken, eind augustus, waarbij nu al zeker is dat de Kleine Kaai weer uit zijn voegen zal barsten.

Meer foto’s, klik hier

DSC_3898

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *