Wilfordkaai locatie voor ‘meet & greet’ autoliefhebbers VAG merken

TEMSE – Vag Garage‘, een groep autoliefhebbers die de VAG-merken hoog in het vaandel dragen, en die ook op Facebook terug te vinden is, organiseerde op vrijdag 15 juli een ‘meet & greet’ op de Wilfordkaai. Er waren heel wat pareltjes van ‘getunede’ wagens te bekijken.

“Het was eigenlijk een test omdat we volgend jaar graag een echte meeting willen organiseren in Temse”, aldus Nick De Prins van de organisatie. “Maar het aantal wagens dat vandaag hier aanwezig was overtreft onze stoutste verwachtingen. Met ruim 150 wagens leek het hier vandaag al een meeting. Omdat de Wilfordkaai nu al bijna vol stond, zullen we voor onze meeting volgend jaar wellicht moeten uitwijken naar de Zaat.”

Meer foto’s, klik hier

DSC_3887

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *