Meer dan 200 aanwezigen voor infoavond groepsaankoop zonnepanelen

TEMSE – Vrijdagavond 24 juni vond in de feestzaal van het gemeentehuis een infoavond plaats over de groepsaankoop van zonnepanelen van de provincie Oost-Vlaanderen. Meer dan 200 geïnteresseerden gingen op de uitnodiging in.

Schepen van Milieu Franky De Graeve (Cd&V) mocht iedereen welkom heten. Daarna gaf een medewerker van de provinciale dienst Milieubeleidsplanning, toelichting bij de groepsaankoop. Daarna volgden presentaties door de firma’s Ichoosr (tussenpersoon) en Izen (winnende leverancier).

De Provincie wil met de groepsaankoop inwoners stimuleren om te investeren in duurzame energie-oplossingen, en zet op deze manier opnieuw een stap om de ambitieuze doelstellingen voor een klimaat gezond Oost-Vlaanderen te realiseren.

Meer foto’s, klik hier

Infoavond zonnepanelen Provincie
Veel belangstelling voor de infoavond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *