Prijsuitreiking met Belgerinkel naar de Winkel 2016

TEMSE – Voor de twaalfde keer organiseerde Unizo Temse in samenwerking met de gemeentelijke Mobiliteitsdienst, de Dienst Lokale Economie, de Bond Beter Leefmilieu, Gezinsbond Temse en enkele lokale handelszaken de actie Met Belgerinkel naar de Winkel.
Belgerinkel naar de Winkel 2016 Hoofdprijswinnaars
Hoofdprijswinnaars Jeannine Van Havere en Georges Ringoet

“Dit jaar namen 67 handelaars in groot-Temse deel aan de campagne”, aldus schepen van Mobiliteit Lieve Truyman (N-VA). “Dit is zowat één derde minder dan vorig jaar. Dit heeft wellicht te maken met de vele wegenwerken in de gemeente.”

Naast de hoofdprijzen, een dames – en een herenfiets geschonken door een lokale schoenenzaak waren er 10 fietstassen, 8 cadeau cheques t.w.v. 25 euro, en 8 prijzen voor de kinderen te winnen. Dit met een tekenwedstrijd georganiseerd door de Gezinsbond.

De hoofdprijswinnaars van de fietsen waren Jeannine Van Havere en George Ringoet, beiden uit centrumgemeente Temse.

“Met de campagne willen we klanten van de handelszaken in Temse aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen”, weet schepen Truyman. “Deze campagne motiveert inwoners bovendien om meer bij verschillende detailhandels te winkelen. Zo draagt ‘Met Belgerinkel naar de Winkel‘ op verschillende vlakken bij aan de leefbaarheid van de gemeente”.

Meer foto’s, klik hier

Belgerinkel naar de Winkel 2016
Prijswinnaars met organisatie en leden van het schepencollege en Toerisme temse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *