Van 1 tot 30 juni: Campagne Mijn Korte Ritten

TEMSE – Fietsen en stappen zijn leuke, gezonde, milieuvriendelijke en goedkope verplaatsingswijzen voor korte afstanden. Met Mijn korte ritten stimuleren we iedereen om korte autoverplaatsingen zoveel mogelijk te vervangen door stappen en fietsen. Stand-up comedian Steven Goegebeur geeft het goede voorbeeld.
Mijn Korte Ritten 2016_flyerLaat je de auto staan voor korte afstanden, dan win je driemaal: zowel je gezondheid, het milieu als je portemonnee vaart er wel bij! Bovendien is het gewoon leuker en draag je bij tot een aangenamere en veiligere leefomgeving. Wie meedoet met Mijn korte ritten, maakt bovendien kans op een van de vele mooie prijzen.

Daag jezelf en ook je vereniging, collega’s, vrienden, familie uit om gedurende de periode van 1 tot 30 juni zoveel mogelijk korte autoritten te vervangen door stap- en/of fietsverplaatsingen. Schrijf je nu in!

http://www.mijnkorteritten.be/

Mijn korte ritten is een actie die ondersteund wordt door de dienst Mobiliteit i.s.m. Leefbaar Temse en De Fietsersbond

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *