Zeventiende bellemankaart met hoogtepunten toeristisch seizoen

Sinds het magische jaar 2000 geeft het gemeentebestuur een bellemankaart uit. Ook dit jaar is dat niet anders.

Dit ter promotie van het toeristisch seizoen. Op de ene zijde pronkt belleman Gerard Vercauteren in een typisch actueel toeristisch kader. op de achterzijde staan de hoogtepunten van het toeristisch seizoen.

Voor de 17e kaart werd poseerde de belleman bij de gerestaureerde leeuw in het Scheldepark. De kaart wordt door de belleman verdeeld tijdens zijn rondgangen en de vrijdagse markt. Ze is ook te verkrijgen bij de gemeentelijke diensten. De oplage bedraagt 12 000 exemplaren.

n temse
Belleman Gerard Vercauteren bij de Leeuw van Temse

Bellemankaart Evenementen Temse 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *