Toeristisch programma 2016 biedt voor elk wat wils

In de feestzaal van het gemeentehuis vond de officiële voorstelling plaats van het toeristisch seizoen 2016.

Belleman Gerard Vercauteren mocht de aanwezigen welkom heten. Hij neemt in juni trouwens weer deel aan het Belgisch kampioenschap voor bellemannen in het Vlaams-Brabantse Gooik.

Voorzitter van Toerisme Temse Rita Heerwegh, schepen van Toerisme Franky De Graeve (CD&V) en burgemeester Luc De Ryck (CD&V) gaven de nodige toelichting bij het jaarprogramma.

De gemeentelijke hostessen werden in de kijker geplaatst met de voorstelling van hun nieuw uniform. Dit jaar op sieren zij tevens de placemat met op de keerzijde het jaarprogramma. Naast de jaarlijks terugkerende activiteiten, evenementen en feesten staan er ook enkele nieuwe dingen op het programma.

Zo organiseert men op vrijdag 20 mei voor de eerste keer een culinaire wandeling door Temse-centrum. Daarin wandelt men door het culinaire heden en verleden met de centrumstraten als decor.

De eregast op de voorstelling was zanger-presentator Peter Van De Veire. Hij woont sinds vorig jaar in de Doornstraat in Temse en staat op zondag 28 augustus met Café Flamand op het podium van Temse in de Wolken, bijgestaan door Niels De Stadtsbader en Miguel Wiels en zijn live-band.

Meer foto’s, klik hier

Hostessen_Peter Van de Veire 2016
De gemeentelijke hostessen werden in de kijker geplaatst met hun nieuwe outfit en mochten op de foto met eregast Peter Van de Veire

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *