Tielroodse Dorpsfeesten toch een succes ondanks kille zaterdag

TIELRODE – De Dorpsfeesten in Tielrode waren een succes. Dit ondanks het mindere weer op zaterdag, vooral ’s voormiddags tijdens de rommelmarkt. Zondag waren de weergoden de organisatie gunstiger gezind en kregen de feesten toch heel wat bezoekers over de vloer. Wij gingen langs tijdens de officiële opening op zaterdag en zondagnamiddag en – avond.

Door de regenbuien zaterdagochtend hadden heel wat standhouders voor de rommelmarkt hun kat gestuurd, en zaten er veel ‘gaten’ in het parcours. Gelukkig werd het na de middag droger en kwam er toch nog heel wat volk opdagen voor de optredens.

Tijdens deze 34ste editie koos de organisatie er voor om vooral artiesten met een link naar Tielrode of Temse een kans te geven op het podium. Zo mocht zaterdag de Tielroodse zanger Djeegoo niet ontbreken. Hij staat dit jaar 15 jaar op de planken.

Op zondag mocht harmonie St-Cecilia de spits afbijten en waren er optredens van Lissa Lewis, Luc Steeno en de Molteni’s. Als afsluiter deed 50 Tinten Brijs het dorpsplein ontploffen.

Het was meteen het laatste optreden van de band voor deze zomer. Door een operatie van de frontman Herman Brys staan ze maar pas opnieuw op het podium eind augustus tijdens het evenement Bazel Parkt.

Meer foto’s, klik hier

Zaterdag trad Djeegoo op voor eigen publiek. Hij staat dit jaar 15 jaar op de planken.
Zondagavond deed 50 Tinten Brijs het plein weer ontploffen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *