Kamerkoor Cor@cor uit Temse vierde 10-jarig jubileum met aperitiefconcert

TEMSE – Zondag 4 februari organiseerde Cultuurcentrum Temse een aperitiefconcert met kamerkoor Cor@cor in de feestzaal van het oud gemeentehuis. Het koor bestaat ondertussen tien jaar.

Onder ruime belangstelling brachten de dames van Cor@cor een gevarieerd programma in het stijlvolle oud-gemeentehuis van Temse. Het gezelschap dat in 2014 ontstond in een gewone woonkamer is indertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in Temse. De vijf dames kiezen voor a capella werk en brengen zowel oude muziek als folk tot leven.

“Elk concert is opgebouwd uit afwisselend delen van zang en solo optredens van een gastmuzikant, waarbij het publiek kon genieten van de klanken van marimba, harp, blokfluit, piano, viool en cello. Uiteraard worden telkens ook enkele werken samen met de muzikant gebracht”, stelt voorzitter Els Van Daele.

Net zoals bij hun allereerste optreden, bracht ook nu percussionist Wim Pelgrims muziek van de bovenste plank. Deze keer dompelden zijn zinderende vibrafoon-klanken het publiek in een betoverende sfeer en dat is nog maar één facet van de boeiende kunsten waarvoor Wim ondertussen wijde erkenning geniet.

“De gemeente Temse bewees ook hier weer dat het voor schoonheid en kwaliteit gaat bij de programmatie van de maandelijkse aperitiefconcerten”, aldus de voorzitter.

Meer informatie over Wim Pelgrims is te vinden op https://wimpelgrims.be
Cor@cor nodigt u graag uit om een kijkje te nemen op hun Facebook pagina, terug te vinden met de zoekterm ‘Kamerkoor Cor ad Cor’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *