Nieuw logo van kartellijst OpenVLD/CD&V Temse voor gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt.

Burgemeester Hugo Maes wordt lijsttrekker, schepen Wim Van Rossen lijstduwer

TEMSE – Zondag 15 januari organiseerde Open VLD Temse naar goede gewoonte een nieuwjaarsontbijt voor leden en sympathisanten. Naast de eigen achterban waren ook een een aantal kopstukken van de partij aanwezig waaronder Herman De Croo, vader en zoon De Gucht en Robby De Caluwé, fractieleider in het Vlaams parlement. In primeur werd het logo bekend gemaakt waarmee Open VLD Temse, in kartel met CD&V Temse, in oktober naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt.

“We hadden dit jaar geen kopstuk van onze partij uitgenodigd omdat ik, met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen in oktober, onze mandatarissen in de kijker wou plaatsen. Maar er zijn er toch een aantal aanwezig”, stelde Open VLD voorzitter Wim Riské.

Enige tijd geleden werd bekend dat in Temse Open VLD in kartel met CD&V naar de kiezer trekt. Daardoor waren ook een aantal CD&V mandatarissen aanwezig waaronder burgemeester Hugo Maes, schepen Debby Vermeiren en fractieleider in de gemeenteraad Ingrid Deschepper.

Nieuw logo

Opvallend was dat ook twee N-VA schepenen uitgenodigd waren.

“We willen ook de komende legislatuur de liberale waarden uitdragen in Temse”, aldus Riské. “Daarom besloten we om met CD&V in kartel te gaan. Met een sterke lijst en sterke kandidaten die onze gemeente willen vertegenwoordigen. Dit met burgemeester Hugo Maes als lijsttrekker en schepen Wim Van Rossen als lijstduwer. En in primeur kunnen we hier het nieuwe logo tonen waar we samen mee naar de verkiezingen trekken.”

Meer foto’s, klik hier

Lijsttrekker Hugo Maes en lijstduwer Wim Van rossen met het logo van de kartellijst
De huidige mandatarissen van Open VLD en CD&V in de gemeenteraad en de welzijnsvereniging

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *