Thibo (4) uit Temse figureerde in soapserie Thuis

TEMSE – De soapserie Thuis op VRT 1 is tegenwoordig af en toe Temses getint. Thibo Van Haver (4) figureerde onlangs als Leo’tje, het zoontje van Bob en Tamara. Het is niet de eerste keer dat Thibo voor de camera – of op een fotoset – staat. Samen met mama Deborah deed hij al leuke figuraties.

“Via de website ‘In The Picture’ kan men op zoek naar opdrachten voor figuratiewerk in films of tv-series”, vertelt Mama Deborah Delva (32). “Zo hebben wij nog al leuke dingen gedaan. Drie jaar geleden verscheen ik met Thibo in een promofolder van Delhaize. We zouden ook in een campagne van Colruyt komen maar door corona is dit toen niet doorgegaan.”

Drie jaar geleden was mama Deborah samen met zoontje Thibo te zien in een promofolder van Delhaize

Onlangs was Deborah, samen met haar zoontjes, te zien in een ‘advertorial’ in het blad Libelle.

Thibo zit in het tweede kleuterklasje in de Hollebeekschool.

“Voor Thibo was het de eerste keer dat hij echt mocht figureren”, klinkt het. “Hij vond het heel leuk, zeker ook om zichzelf op televisie te zien. Waarschijnlijk gaan we het nog wel doen want ieder kindje mag zes keer figureren in Thuis. 

Mijn ander zoontje Kobe heeft trouwens al meegedaan in ‘Dag en Nacht’ en Deja vu2′

Onlangs deed Mama Deborah samen met haar zoontjes figuratiewerk voor een artikel in het blad Libelle.

“Het is trouwens niet dat we erop hazen of zo maar als het samenvalt met één van mijn vrije dagen is het leuk meegenomen”, stelt Deborah. “Als het een mooi centje verdiend en als ze uitgekozen worden dan gaan we op pad. Al de centjes zijn uiteraard voor op hun spaarboek.”

Wie Thibo nog eens aan het werk wil zien in ‘Thuis’, dat kan in de aflevering van 3 januari.

Thibo figureerde als het zoontje van Tamara en Bob in Thuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *