POLITIE. Intrekking rijbewijzen – rijden onder invloed van alcohol en drugs -, woninginbraak

Er werden op verschillende plaatsen alcohol – en drugscontroles gehouden in de zone.

Op de Pontweg in Temse legde een 42-jarige man uit Puurs een positieve speekseltest af. De man reed onder invloed van drugs. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Op de Krijgsbaan in Temse werd een 28-jarige man uit Temse betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Zijn rijbewijs werd eveneens onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Een 29-jarige man uit Puurs werd in de Clemens De Landtsheerlaan in Temse gecontroleerd. Hij legde een positieve speekseltest af. De man zijn rijbewijs werd ingetrokken voor 15 dagen.

In de Frank Van Dyckelaan in Temse werd een voertuig onderschept. De bestuurder, een 35-jarige man uit Temse, legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,39 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Woninginbraak

Er werd ingebroken in een appartement in de Kapelstraat in Temse. Het slot van de deur werd geforceerd. Er werden kasten en laden doorzocht. Er werden juwelen en schoenen gestolen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *